Αφγανιστάν / Αφγανιστάν: «Δέκα παιδιά νεκρά» από νατοϊκό βομβαρδισμό ... : Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά:

Αφγανιστάν / Αφγανιστάν: «Δέκα παιδιά νεκρά» από νατοϊκό βομβαρδισμό ... : Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά:. Σύμφωνα με τον υπουργό εσωτερικών του αφγανιστάν αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ, η πρωτεύουσα καμπούλ δεν θα δεχθεί επίθεση. Οι ηπα διαβεβαιώνουν το αφγανιστάν πως παραμένουν «δεσμευμένες» στην «ασφάλεια» του. Χώρα της νότιας ασίας με πρωτεύουσα την καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, ανακοίνωσε υψηλόβαθμος. Προειδοποιήσεις και από την ελλάδα.

Αφγανιστάν < → λείπει η ετυμολογία. Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει πλέον καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα του αφγανιστάν. Οι ηπα διαβεβαιώνουν το αφγανιστάν πως παραμένουν «δεσμευμένες» στην «ασφάλεια» του. Ήταν η αρχή του πολέμου των αμερικανών στο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, ανακοίνωσε υψηλόβαθμος.

Μπάιντεν: Από 1η Μαΐου ξεκινά η αποχώρηση αμερικανικών ...
Μπάιντεν: Από 1η Μαΐου ξεκινά η αποχώρηση αμερικανικών ... from simplenews.gr
Χιλιάδες άνθρωποι προσπαθούν να εγκαταλείψουν την καμπούλ, με τον δρόμο προς το διεθνές αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του αφγανιστάν να είναι φρακαρισμένος. Το έγκλημα θα μπορούσε να επηρρεάσει ακόμα και την προεκλογική εκστρατεία. Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει πλέον καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά: Στο αφγανιστάν βρίσκονται επί του παρόντος πάνω από 100 γερμανοί πολίτες, συμπεριλαμβανομένων διπλωματών και υπαλλήλων στην πρεσβεία στην καμπούλ, καθώς και ειδικών. Σύμφωνα με τον υπουργό εσωτερικών του αφγανιστάν αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ, η πρωτεύουσα καμπούλ δεν θα δεχθεί επίθεση. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη λασκάρ γκα.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη λασκάρ γκα.

«οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής. Την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι οι ταλιμπάν, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Πώς θα υπολογίζει η εφορία το φόρο εισοδήματος όσων δεν υποβάλουν φορολογικές δηλώσεις. Το έγκλημα θα μπορούσε να επηρρεάσει ακόμα και την προεκλογική εκστρατεία. Ήταν η αρχή του πολέμου των αμερικανών στο αφγανιστάν. Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά: Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη λασκάρ γκα. Στο αφγανιστάν βρίσκονται επί του παρόντος πάνω από 100 γερμανοί πολίτες, συμπεριλαμβανομένων διπλωματών και υπαλλήλων στην πρεσβεία στην καμπούλ, καθώς και ειδικών. Προσπαθεί να απομακρύνει τους πολίτες της. Δείτε κριτικές και φωτογραφίες από ταξιδιώτες του tripadvisor για δραστηριότητες, ψυχαγωγία, μουσεία, ψώνια και διασκέδαση. Χιλιάδες άνθρωποι προσπαθούν να εγκαταλείψουν την καμπούλ, με τον δρόμο προς το διεθνές αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του αφγανιστάν να είναι φρακαρισμένος. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, ανακοίνωσε υψηλόβαθμος.

Το έγκλημα θα μπορούσε να επηρρεάσει ακόμα και την προεκλογική εκστρατεία. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι ζήτησε σήμερα από τις δυνάμεις ασφαλείας να εγγυηθούν την το γερμανικό υπεξ καλεί εκ νέου τους γερμανούς υπηκόους να φύγουν από το αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Χώρα της νότιας ασίας με πρωτεύουσα την καμπούλ. Προειδοποιήσεις και από την ελλάδα.

Αφγανιστάν: Επίθεση των Ταλιμπάν κατά της Κουντούζ ...
Αφγανιστάν: Επίθεση των Ταλιμπάν κατά της Κουντούζ ... from www.tovima.gr
Το έγκλημα θα μπορούσε να επηρρεάσει ακόμα και την προεκλογική εκστρατεία. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη λασκάρ γκα. Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά: Χιλιάδες άνθρωποι προσπαθούν να εγκαταλείψουν την καμπούλ, με τον δρόμο προς το διεθνές αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του αφγανιστάν να είναι φρακαρισμένος. Δείτε κριτικές και φωτογραφίες από ταξιδιώτες του tripadvisor για δραστηριότητες, ψυχαγωγία, μουσεία, ψώνια και διασκέδαση. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, ανακοίνωσε υψηλόβαθμος. Οι ηπα διαβεβαιώνουν το αφγανιστάν πως παραμένουν «δεσμευμένες» στην «ασφάλεια» του. Η ώρα σε αφγανιστάν τώρα.

Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά:

Στο αφγανιστάν βρίσκονται επί του παρόντος πάνω από 100 γερμανοί πολίτες, συμπεριλαμβανομένων διπλωματών και υπαλλήλων στην πρεσβεία στην καμπούλ, καθώς και ειδικών. Χώρα της νότιας ασίας με πρωτεύουσα την καμπούλ. Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει πλέον καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα του αφγανιστάν. Οι ηπα διαβεβαιώνουν το αφγανιστάν πως παραμένουν «δεσμευμένες» στην «ασφάλεια» του. Δείτε κριτικές και φωτογραφίες από ταξιδιώτες του tripadvisor για δραστηριότητες, ψυχαγωγία, μουσεία, ψώνια και διασκέδαση. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Δύο αδέρφια από το αφγανιστάν φέρεται να δολοφόνησαν την αδερφή τους στο βερολίνο. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι ζήτησε σήμερα από τις δυνάμεις ασφαλείας να εγγυηθούν την το γερμανικό υπεξ καλεί εκ νέου τους γερμανούς υπηκόους να φύγουν από το αφγανιστάν. Σύμφωνα με τον υπουργό εσωτερικών του αφγανιστάν αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ, η πρωτεύουσα καμπούλ δεν θα δεχθεί επίθεση. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι οι ταλιμπάν, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις. «διαβεβαιώνουμε τους πολίτες, ιδίως στην πόλη της καμπούλ, ότι οι ιδιοκτησίες τους. Πώς θα υπολογίζει η εφορία το φόρο εισοδήματος όσων δεν υποβάλουν φορολογικές δηλώσεις.

Η ρωσία προσέφερε στον σύμμαχό της, το τατζικιστάν, περίπου 900.000 ευρώ για να κατασκευάσει ένα νέο φυλάκιο στα σύνορά του με το αφγανιστάν, δήλωσε σήμερα ανώτερος ρώσος διπλωμάτης. Στο αφγανιστάν βρίσκονται επί του παρόντος πάνω από 100 γερμανοί πολίτες, συμπεριλαμβανομένων διπλωματών και υπαλλήλων στην πρεσβεία στην καμπούλ, καθώς και ειδικών. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Ηπα και γερμανία καλούν τους πολίτες να φύγουν άμεσα από τη χώρα. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, εκτιμήσεις των υπηρεσιών πληροφοριών των ηπα ανέφεραν πως η καμπούλ θα μπορούσε να κρατήσει τουλάχιστον για τρεις μήνες.

Αφγανιστάν: Τριάντα χρόνια από την αποχώρηση των ...
Αφγανιστάν: Τριάντα χρόνια από την αποχώρηση των ... from www.tovima.gr
Ήταν η αρχή του πολέμου των αμερικανών στο αφγανιστάν. Η ρωσία προσέφερε στον σύμμαχό της, το τατζικιστάν, περίπου 900.000 ευρώ για να κατασκευάσει ένα νέο φυλάκιο στα σύνορά του με το αφγανιστάν, δήλωσε σήμερα ανώτερος ρώσος διπλωμάτης. Οι ηπα διαβεβαιώνουν το αφγανιστάν πως παραμένουν «δεσμευμένες» στην «ασφάλεια» του. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Προειδοποιήσεις και από την ελλάδα. Πώς θα υπολογίζει η εφορία το φόρο εισοδήματος όσων δεν υποβάλουν φορολογικές δηλώσεις. Ηπα και γερμανία καλούν τους πολίτες να φύγουν άμεσα από τη χώρα. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, εκτιμήσεις των υπηρεσιών πληροφοριών των ηπα ανέφεραν πως η καμπούλ θα μπορούσε να κρατήσει τουλάχιστον για τρεις μήνες.

Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει πλέον καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα του αφγανιστάν.

Πώς θα υπολογίζει η εφορία το φόρο εισοδήματος όσων δεν υποβάλουν φορολογικές δηλώσεις. Χιλιάδες άνθρωποι προσπαθούν να εγκαταλείψουν την καμπούλ, με τον δρόμο προς το διεθνές αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του αφγανιστάν να είναι φρακαρισμένος. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Η ώρα σε αφγανιστάν τώρα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, ανακοίνωσε υψηλόβαθμος. Το έγκλημα θα μπορούσε να επηρρεάσει ακόμα και την προεκλογική εκστρατεία. Προειδοποιήσεις και από την ελλάδα. Ήταν η αρχή του πολέμου των αμερικανών στο αφγανιστάν. د افغانستان اسلامي جمهوریت (da afġānistān islāmī jomhoriyat') είναι μία χώρα στη νότια κεντρική ασία. Στο αφγανιστάν βρίσκονται επί του παρόντος πάνω από 100 γερμανοί πολίτες, συμπεριλαμβανομένων διπλωματών και υπαλλήλων στην πρεσβεία στην καμπούλ, καθώς και ειδικών. Δύο αδέρφια από το αφγανιστάν φέρεται να δολοφόνησαν την αδερφή τους στο βερολίνο. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής. Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει πλέον καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα του αφγανιστάν.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama